Pølse gryde med rosenkål, hvidløg og peberrod... også godt
til medisterpølser eller med porre og knoldselleri i stedet for rosenkål ...
Spansk pølseret.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
10 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
4 løg
3-4 fed hvidløg
2½ dl suppe eller
bouillon (af terning)
500 g rosenkål
300-400 g pølser,
bajerske eller frokostpølser
1 spsk reven
peberrod
* Tilberedning
1. Pil løgene og
skær dem i skiver.
Kom dem i en gryde sammen med knuste hvidløgsfed.
2. Hæld suppe eller
bouillon på og lad det koge i 5 min.
3. Skær imens
rodskiven af rosenkålen.
Skyl dem og kom dem
i gryden.
Lad dem koge med
løgene i 10 min.
4. Skær pølserne i
skiver og kom dem i gryden.
Lad det koge endnu
nogle minutter.
5. Bland reven
peberrod i retten lige inden servering.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.