Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 20 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Pølserisotto
4-6 frokostpølser ()
2 porrer
1 grøn peberfrugt
smør
1 tsk karry
langkornede ris (2½ dl)
bouillon
peber og evt. salt
*
Sådan laves Pølserisotto
1. Skær pølserne i skiver.
Fjern rodskiven og de groveste grønne blade fra porrerne,
skyl dem godt og skær dem i skiver.
Skyl peberfrugten og befri den for frøstol og kerner og skær
den i terninger.
2. Varm smørret i en dyb pande og svits karry, porreringe og
peberfrugt få min.
Tilsæt pølseskiver og ris og lad dem svitse med et øjeblik.
3. Hæld bouillon ved, krydr med peber og lad retten komme i
kog.
4. Dæmp varmen og lad retten simre under låg 20 min., til
væden er opsuget.
Smag eventuelt til med salt og server direkte fra panden.
Tips: Retten kan tilsættes grønne ærter.
De skal varme med de sidste 5 min.
Røget medisterpølse kan erstatte frokostpølserne, den
befries for skind og skæres i terninger.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------