Giv ikke afkald på
peberblandingen i denne krydrede gryderet. Det er præcis den som giver
særpræget. Retter med oksekød hitter altid! Kan anbefales
Tid: 1 time. Gryderetten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g oksekød i tern
1 gulerod
1 bid porre
1 bid selleri
1 pastinak
(eller 1 pk. frosne
suppeurter)
2 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
2 tsk peberblanding
(hvid-, rosé-, grøn- og citronpeber)
1 kvist frisk timian, eller 1 tsk tørret
2-3 laurbærblade
1 kanelstang
3-4 dl vand
* Fremgangsmåde
1. Gør alle grønsagerne
i stand.
Skær gulerod, selleri og pastinak i tern. Skær porren i strimler.
Hvis du bruger frosne suppeurter, skal de optøes.
2. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Når det er stegeklart lægger du kødet i og bruner det på alle sider.
3. Tilsæt grønsagerne
og lad dem stege med nogle min.
4. Tilsæt salt og
peberblanding.
5. Læg timiankvisten
eller tørret timian i, laurbærblade og kanelstang i.
Tilsæt vand.
6. Lad retten koge
under låg i 40 min eller til kødet er mørt.
7. Server med ris,
gerne jasminris, som smages til med reven citronskal.
En blandet salat med
icebergsalat og agurk er godt til.
Tips: Roastbeef kan bruges til denne ret. Skær da
kødet i tern og gå frem som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------