En herlig,
farvestrålende og fyldig gryderet, hvor små krydrede pølser giver et ekstra
pift. Retter med oksekød hitter altid! Kan virkelig anbefales
Tid: 45 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 6-8 pers.
# Ingredienser
800 g mørt oksekød
200 g små krydrede
pølser
1-2 gulerødder
1 lille stykke
kålrabi
1 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
1 tsk merian
150 g grønne oliven med piment
200 g små syltede
løg
1 rød peberfrugt
2 syltede agurker
7 dl bouillon (vand
+ terning)
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i 1½x2
cm store tern. Skær pølserne i bidder.
Skræl gulerødder og kålrabi og skær dem i tern -
kålrabien noget
mindre end gulerødderne.
2. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Brun kødet i nogle
omgange.
Læg det i en gryde,
der kan rumme hele retten.
3. Tilsæt
gulerødder, kålrabi og pølser sammen med salt og peber og merian.
4. Tilsæt de grønne
oliven, syltede løg, strimlet peberfrugt og grofthakkede syltede agurker.
Spæd med bouillon. Lad retten koge 20-25 min.
5. Server retten
rygende varm med løse ris og grøn salat.
Tips: Der findes flere forskellige typer af
ungarske og italienske pølser, som er fine til denne ret.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------