Dejlig pølseret hele vejen fra Ungarn... Pølsegryde på
toppen af ris... Retten er godt krydret og fuld af peberfrugter, der næsten
leder tankerne hen på ferie
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: ca 5 min.
Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
3 løg
2 spsk olie
2-3 tsk paprika
1 dåse surkål på 550
g
½ liter suppe eller
bouillon (evt. af terning)
300 g kogt
medisterpølse
2 strimlede
peberfrugter
1 bdt persille
* Tilberedning
1. Pil løgene og hak
dem groft.
Svits dem i olien i en gryde. Drys med paprika.
2. Skyl surkålen i
flere hold koldt vand i en sigte.
Lad den dryppe godt
af og kom den i gryden.
Hæld suppen ved.
3. Skær imens pølsen
i 2 cm brede skiver.
Kom dem i gryden
sammen med de strimlede peberfrugter.
Lad det koge i 5
min.
4. Smag retten godt
til og server den med hakket persille på.
Løse ris og/eller groft
brød er godt tilbehør.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.