Dejlig gullasch med
svampe, her serveret med rosenkål. Det ureelle kød fra dyrevildt er glimrende
til ragout'er eller gryderetter.
Til 6 personer.
Tilberedningstid: ca 2 timer. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
750 g vildtkød uden
ben (fra bov, nakke og ribben)
100 g røget bacon
1 stort løg
50 g smør
salt
3 tsk paprika
3 dl bouillon
2 dl rødvin
1 spsk maizenamel
2 dl cremefraiche
250 g svampe fx
kantareller eller champignon
* Tilberedning
1. Skær kødet i små
tern.
Skær den røgede
bacon i strimler og pil og hak løget.
Svits baconstrimler
og løg i en stegegryde.
Kom 25 g smør i og
lad det blive gyldent.
Brun kødstykkerne heri.
Drys salt og paprika
på og tilsæt bouillon og rødvin.
2. Snurrer under låg
i 1¼-½ time, eller til kødet er mørt.
3. Rør maizenamel ud
i cremefraiche og rør det i retten.
4. Svits de rensede,
skivede svampe i 25 g smør i en gryde.
Kom dem i retten og lad dem få et kort opkog hermed.
Smag til med salt og
peber evt. lidt ekstra paprika.
Kogte kartofler og
smørsauterede rosenkål er godt tilbehør.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en
grøn salat HER
En rødkålssalat kan også
serveres til, se
opskrift her
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info