En varmende
fiskegryde til de kølige aftener. Vi bruger forskellige rodfrugter og lidt
persillesmør på toppen til at forhøje smagen. Du kan bruge den fisk du har lyst
til - dog helst en fisk med fast kød.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
2 mellemstore
gulerødder
1 pastinak
150 g kålrabi
2-3 stilke bladselleri
2-3 dl fiske bouillon (vand + terning)
600 g torskefilet
½ tsk salt
¼ tsk peber
PERSILLESMØR:
2 spsk smør
3-4 spsk finthakket
persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl
rodfrugterne og skær dem og sellerien i strimler.
Det går let med
foodprocessorens grove riveplade.
2. Læg det hele i en
sauterpande.
Hæld bouillonen over og lad det koge ca 5 min.
3. Læg fisken over grønsagerne.
Hvis fileterne er store deles de.
Hvis de er små, kan
de foldes sammen.
Stik fiskestykkerne
lidt ned i grønsagerne.
Drys med salt og
peber.
4. Rør fedtstoffet
blødt med den finthakkede persille.
Fordel
persillesmørret ovenpå fiskestykkerne.
5. Læg låg på gryden
og lad fisken simre til den er hvid og fast.
6. Server
fiskegryden med godt brød
til.
Tips: Retten kan laves i mikroovnen.
Læg ingredienserne
lagvis i en egnet skål.
Dæk skålen til og
kog ved 750W ca 9 min.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk eller med
Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------