Den sauce vi
serverer her, er sandelig ingen almindelig sennepssauce. Vi har piftet smagen
op med kapers, estragon og hakket syltet agurk, så den bliver herligt krydret
og stærk.
Tid: ca 20 min. 4
pers.
# Ingredienser
2 syltede agurker
1 spsk kapers
1 spsk smør eller
margarine
2 spsk hvedemel
4 dl mælk
1-2 tsk sennep,
gerne fransk
½ tsk finthakket estragon
salt og peber
8 æg
½ bakke karse
* Fremgangsmåde
1. Hak de syltede
agurker meget fint. Hak også kapersene.
2. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Drys melet over. Rør rundt og spæd med al mælken.
3. Lad saucen koge
3-5 minutter.
Tilsæt agurk, kapers, sennep og estragon.
Smag evt. til med
salt og peber.
4. Kog æggene 6-7
min.
Spul dem i koldt vand, så de let kan pilles. Halver dem.
5. Hæld saucen op på
tallerkenerne. Anret æggene ovenpå.
Pynt med karse.
6. Server ægge
retten med brød og evt. en blandet salat.
Tips: Retten kan serveres med pasta - sennepssaucen
bliver da pastasauce.
Brug kun 2-3 æg. Kog
dem hårde, hak dem og drys det over sammen med klippet karse.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Syltede agurker
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------