Her serverer vi en mættende æggeret med kartofler og skinke krydret med frisk purløg. Denne lidt
salte ret kan forberedes i god tid og varmes, når det er spisetid.
Tid: ca 1 time,
heraf 45 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
750 g kogte kolde
kartofler
1 løg
300 g røget skinke
4 æg
4 dl mælk
1 tsk salt
1 dl fintklippet
purløg
* Fremgangsmåde
1. Pil de kogte
kolde kartofler og skær dem i skiver.
2. Pil løget og hak
det fint.
3. Skær skinken i
strimler.
4. Læg kartofler,
løg og skinke lagvis i et letsmurt ovnfast fad.
Slut med kartofler.
5. Pisk æggene
sammen med mælk, salt og purløg og hæld blandingen over kartoflerne.
6. Bag retten i en
200 °C varm ovn i ca 45 min.
Server med rårevne
gulerødder.
Tips: Hvis du vil have en anden smag på retten, kan
du krydre æggemassen med 1-2 tsk karry.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Røget skinke
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------