Skøn æggekage med fyld af en rest kogte kartofler, svampe,
som sammen med løg og bacon, giver masser af smag. En god æggekage opskrift
Arbejdstid:
15 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til Æggekage med champignon:
150
g bacon i terninger
1
løg
250
g champignoner
250
g kogte kartofler
2 dl
mælk
2 spsk
hvedemel
2 æg
salt
og peber
purløg
Tilbehør:
groft brød
*
Sådan
laver du Æggekage med champignon:
Pil
løget og hak det fint.
Rens
champignoner og skær dem i skiver.
Skær
de kogte kartofler i terninger.
Steg
baconterninger og løg på en pande og tilsæt champignonerne.
Steg
under omrøring 5 min., krydr med peber og vend kartoflerne i.
Ryst/pisk
mælk sammen med melet og tilsæt æg, salt og peber.
Hæld
æggemassen på panden og lad æggekagen stivne ved svag varme på komfuret eller i
ovnen.
Server
med masser af fintsnittet purløg og groft brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD