Her får du let feta i flere spændende udgaver. Fx
Feta-filopakker med agurk og tomat, med blæksprutte og grøn pesto, med vagtelæg
eller yoghurtdressing – de bedste forretter
Forberedelse: 15
min. 4 personer.
# Ingredienser
200 g feldsalat
1 agurk
1 løg
100 g feta
1 håndfuld sorte
oliven uden sten
2 spsk aceto
balsamico
3 spsk olie
salt og peber
* Tilberedning
Skyl og dup salaten
tør. Sæt til side.
Skræl og skær
agurken i fine tern. Sæt til side.
Pil og skær løget i
skiver. Skær fetaen i små tern. Sæt til side.
Arranger
salatbladene i en skål.
Tilsæt først
agurketern og feta, så løg og oliven.
Lav en dressing af
balsamico, olie, salt og peber.
Hæld dressingen over
salaten. Servér.
Feta-filopakker med agurk og tomat
Læg feta i tern og 5 blade basilikum på ½ ark filodej pr
person.
Fold det til en trekant og bag 5 min i ovnen ved 180 °C.
Servér på en bund af agurk og tomatskiver.
Agurk, feta og blæksprutte og grøn pesto
Steg 12 blæksprutteringe på en pande i olie 2 min.
Tilsæt ringene til blandingen. Hæld en smule grøn pesto
over.
Agurk, feta med vagtelæg
Kog 8 vagtelæg i saltet vand 5 min.
Fjern skallerne, mens de er lune, og tilsæt æggene til
blandingen.
Udskift balsamico med hindbæreddike.
Yoghurtdressing
Udskift vinaigretten med en dressing lavet af 1 lille bæger
yoghurt naturel, 1 tsk sennep, 1 spsk citronsaft samt salt
og peber.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------