Disse små lækkerbiskener kan serveres som appetizer, mens man venter på maden. Vælg fx disse 2 slags
fyld: røget sild og porre eller flødeost og hakket agurk
Tid: ca 30 min. ca 20
stk.
# Ingredienser
2 agurker
FYLD 1:
2 røgede sild
8 cm porre
100 g smør
¼ tsk groftmalet sort
peber
¼ tsk knust citronpeber
½ tsk salt
FYLD· 2:
50 g flødeost
50 g fetaost
½ dl hakket agurk
1 spsk hakket purløg
¼ tsk groftmalet sort
peber
* Fremgangsmåde
1. Skyl agurkerne. Skræl
den ene med en kartoffelskræller.
2. Rens sildene til fileter.
Skyl porren.
3. Fyld 1: Mix sild,
porre skåret i mindre stykker, smør, de to slags peber og salt til en creme.
4. Fyld 2: Mix flødeost
og fetaost.
Bland med finthakket agurk (tag lidt af den uskrællede agurk) samt purløg.
5. Skær med en ostehøvl
lange skiver på langs af den skrællede agurk.
Smør sildefyldet på og
rul sammen.
6. Skiv den uskrællede
agurk.
Stil silderullerne på hver sin agurkeskive.
7. Smør ostefyldet på
halvdelen af de resterende agurkeskiver.
Dæk med en anden skive.
Stik evt. et hul med en kernehusudstikker i dækskiven så
fyldet kan ses.
Drys peber i "hullet".
8. Server snitterne som
snacks eller tilbehør til en drink.
Tips: Agurken kan erstattes med squash. Damp skiverne
et par minutter i letsaltet vand.
Spul dem med koldt vand.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------