Normalt bliver
cannelloni fyldt med hakkekød, vores vegetariske variant er finere med
bladbeder og ricotta - en dejlig drøm - Du får succes med denne opskrift
🎵
Til 4 personer. Tilberedning:
50 min.
# Ingredienser
250 g ricotta
300 g bladbeder
eller spinat
2 æggeblommer
salt og peber
muskat
8 cannelloni uden
fyld (se info nedenfor)
3 dl tomatsauce (se
info nedenfor)
100 g pizzaost
* Tilberedning
1. lagen sis fra ricottaen.
I mellemtiden
skylles bladbederne, stilkene skæres af, og de skæres i fine terninger.
Bladene skæres i
fine strimler.
Begge dele koges i
letsaltet vand i 3 minutter, vandet hældes fra, de skylles hurtigt med koldt
vand, trykkes af i et viskestykke og hakkes.
2. Ricottaen blandes med æggeblommerne, salt,
peber og muskat.
Bladbederne vendes
i.
3. Ricotta-fyldet kommes i en sprøjtepose, og
cannellonierne fyldes.
Cannellonierne kommes i et ildfast fad, og tomatsaucen hældes over.
4. Cannellonierne bages i den forvarmede ovn
ved 200 °C (varmluft 180 °C) i 35 min.
Osten strøs over 15
minutter før de er færdige.
Energi pr. portion:
18 g protein, 20 g fedt, 29 g kulhydrater = 377 kcal (1576 kJ)
FÆRDIG TOMATSAUCE
Nemmere kan man ikke
få det: Til cannellonierne egner sig en tomatsauce, som kan fås færdigkrydret
på dåse eller i glas.
INFO: Cannelloni er en cylindrisk type lasagne, der generelt
serveres bagt med en fyldning og dækket af en sauce i italiensk køkken.
Populære fylde inkluderer spinat og ricotta eller hakket oksekød. Derefter
dækkes de typisk med tomatsauce.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.