Lækrest bliver denne
parfait med frisk ingefær. Men pas på med mængden, for ingefær kan variere i
styrke fra gang til gang. Denne gode dessert hitter altid! Kan virkelig
anbefales
Tid: 30 min + 3-5
timer for parfaiten i fryseren. 6 pers.
# Ingredienser
4 æggeblommer
1 dl sukker
1 dl vand
1 spsk kakao
1-2 tsk reven
ingefær
4 dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Bland
æggeblommer, sukker og vand i en gryde.
2. Opvarm blandingen
under kraftig piskning til cremen er tyk.
Pas på den ikke skiller.
3. Afkøl cremen i
koldt vandbad.
4. Tilsæt kakao og
ingefær.
5. Pisk fløden til
skum og vend den i cremen.
6. Hæld cremen i en
randform, ca 1 liter.
7. Frys parfaiten
3-5 timer.
8. Tag parfaiten ud
20 min før serveringen.
Vend den ud på et
stort fad.
Server med syltede
pærer i både.
Tips: Parfaitcremen kan blandes med små tern af
pærer eller ferskner fra dåse.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------