Logo

Danbo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Danbo 

 
Danbo er en fast ost, almindeligvis med gul og sjældnere med rød paraffinskorpe. Snitfladen afslører få, men regelmæssigt runde huller.
Smagen er mild, let syrlig, men osten fås også med kommen og lagret, med en stærkere smag. Fedtprocenten varierer, den fås både som 45%, 30% og 20% ost. Konsistensen er smidig og skærbar. Danbo spises som den er, men den fede er også velegnet i varme osteretter. Kog den ikke med for længe, så bliver den »lang«.

 
Den fedeste danbo kan fryses. Den vinder ikke ved det, men 8-14 dage kan den tåle. Lad den tø langsomt op i køleskab.

 

Se de bedste opskrifter med Danbo

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her