Kartoffelmospulver
passer fint som ingrediens i piedeje og i madbrød. Her anvendes kartoffelmos-pulveret
i en sprød pieskal. Retten er nem og god
Tid: 1 time, heraf
30 min for dejen at hvile og 25 min i ovnen. 6-8 pers.
# Ingredienser
3½ dl hvedemel
100 g kartoffelmospulver
1½ tsk bagepulver
200 g smør eller
margarine
½ dl koldt vand
FYLD:
3 gulerødder (ca 300
g)
1 lille porre
1 squash
½ spsk olie
2 æg
4 dl mælk
1 spsk hvedemel
2 tsk urtesalt
1 tsk basilikum
¼ tsk peber
2 dl reven ost
100 g blåskimmelost
* Fremgangsmåde
1. Hak
ingredienserne til dejen sammen i hånden eller med maskine.
Lad dejen hvile i
køleskabet ca 30 minutter.
2. Skræl
gulerødderne. Skyl porre og squash.
Riv alle grønsagerne
med foodprocessorens fine riveskive.
3. Steg grønsagerne
i olie nogle minutter.
4. Rul eller tryk
dejen ud i en bradepande.
Lad dejen gå op ad
kanterne.
5. Fordel grønsagerne
over dejbunden.
6. Pisk æg, mælk,
hvedemel og alle krydderier sammen.
Hæld blandingen over
grønsagerne.
7. Drys den revne
ost på og smuldr blåskimmelosten over.
Bag ved 225 °C ca 25
minutter.
Server gerne pien
med en blandet salat.
Tips: Aubergine, peberfrugt, rodselleri eller
kålrabi er andre grønsager,
som kan bruges til
fyld i denne pie.
Se alle de bedste opskrifter med Pie eller Tærte
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------