Italiensk mandel-likør
og espressokaffe giver her en herlig kontrast til mascarpone-osten. Her
er en virkelig lækker ret med kaffe, det er altid godt!
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g mascarpone ost
1½ dl flormelis
4 spsk Amaretto likør
½ spsk eller ½ pose espresso pulverkaffe
500 g kirsebær
1 lille pose
mandelsmåkager
1-2 spsk perlesukker
* Fremgangsmåde
1. Rør med mixeren
mascarpone-ost og flormelis til en glat masse.
2. Smag massen til
med 2 spsk af Amaretto likøren samt pulverkaffe.
3. Stil cremen i
køleskabet. Imens tilberedes det øvrige.
4. Skyl, flæk og
udsten kirsebærrene. Bland dem med resten af likøren.
5. Kom cremen i en
serveringsskål. Fordel kirsebærrene rundt om.
6. Drys små
mandelkager over og drys perlesukker over kirsebærrene.
7. Server evt. med
en kop stærk kaffe.
Tips: Når der ikke er friske kirsebær, kan de
syltede bruges.
Hvis de allerede ligger i en likørlage, behøver de ikke marineres i Amaretto likør.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------