Farsbrød med broccoli er en af de nemme retter til aftensmad
og samtidigt er det perfekt som pålæg til madpakken på rugbrød og i sandwich.
Prøv her
Til 4-6 personer. Tilberedningstid:
30 min. Stegetid: 40-45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
250 g broccoli
vand, salt
500 g hakket flæske-
og oksekød
2 skiver brød
2 dl bouillon
1 løg
2 æg
½ dl fløde
salt, peber
2-3 tomater
Hvid sauce:
25 g smør el. margarine
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
1 dl fløde
salt, hvid peber
4-6 spsk reven parmesanost
* Tilberedning:
1. Bring letsaltet vand
i kog og kog broccolien 4-5 min.
Lad broccolien dryppe
godt af.
2. Udblød brødet i bouillon.
Bland det hakkede kød
med fintrevet løg.
Rør det udblødte brød i.
Tilsæt æg og fløde og
krydr med salt og peber.
3. Læg fars og broccoli
lagvis i et smurt, ovnfast fad, slut af med broccoli.
Skær tomaterne i skiver
og læg dem over.
4. Lav saucen.
Smelt fedtstoffet, rør
melet i og spæd med mælken og fløde og lad saucen koge igennem.
Smag til med salt, peber
og reven ost.
Hæld ostesaucen over
kød og broccoli.
Drys evt. lidt reven
ost over.
5. Sæt fadet i ovnen
ved 200 °C 40-45 min.
6. Server retten med
lune flûtes.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.