Tre ingredienser, elegant kombineret med et par hurtige håndbevægelser - så rørende enkel kan fin
kogekunst være - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
4 friske figner
lidt peber.
75 g fransk
gedeosterulle (fx Soignon)
Friskbagt brød
passer til.
* Tilberedning
1. 4 friske figner skylles og duppes forsigtigt
tørre.
I spidsen skæres et
kryds halvt igennem hver figen, og de trykkes let fra hinanden.
De krydres med lidt
peber.
75 g fransk
gedeosterulle smuldres groft og trykkes ned i fignerne.
2. Fignerne sættes på en smurt bageplade og
gratineres i den forvarmede ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) i 8-10 minutter.
Før serveringen
krydres med friskmalet peber.
Friskbagt brød
passer til.
Energi pr. portion:
5 g protein, 12 g fedt, 16 g kulhydrater = 200 kcal (843 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.