En dejlig klassisk fiskegratin
med hvid fiskefilet og cremet ostesauce. Let og hurtig at lave og en virkelig
lækker hverdagsret. Den må du bare prøve
Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min. Bagetid: 45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
500 g fiskefileter
50 g smør el.
margarine
4 spsk hvedemel
ca. 3 dl mælk
3 æg
salt
200 g ost fx Danbo
3 spsk reven ost
* Tilberedning:
1. Smelt
fedtstoffet, rør melet i og spæd med mælken.
Lad saucen koge
igennem.
Tag den fra varmen
og lad den svale lidt.
2. Del æggene og rør
æggeblommerne i en ad gangen.
Skær fisken i
strimler og osten i terninger og bland det i saucen.
Krydr med salt.
Pisk æggehviderne
stive og fold dem forsigtigt i.
3. Kom blandingen i
et smurt gratinfad.
Drys lidt reven ost
over, og bag gratinen ca. 45 minutter ved 200 °C.
Server flûte og
salat til.
Se alle de bedste opskrifter med Ost eller Gratin
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.