Her får du gnocchetti sardi pasta i 5 spændende udgaver. Lækre
cremede pastaretter, der bare er perfekte som et hurtigt og nemt måltid.
Lavet med Gnocchetti Sardi, også kendt som Malloreddus, er de
pasta, når det er bedst.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 10 min. 4 personer
# Ingredienser
250 g ricotta
75 g gorgonzola
40 g revet parmesan
500 g små pastaskaller,
fx gnocchetti
1 spsk olie
et par stilke purløg
groft salt og
friskkværnet peber
* Tilberedning
Opvarm forsigtigt
ricotta og gorgonzola i en lille gryde under omrøring.
Tilsæt parmesan, når
det begynder at boble, rør, sluk for varmen, og
krydr godt med peber
(kke salt!).
Kog gnocchetti'erne
i rigeligt saltet, kogende vand tilsat olie.
Dryp pastaen af, og
rør ostesaucen i.
Skyl og tør
purløget, Klip det.
Server pastaen med
det samme, drysset med friskkværnet peber og purløg.
Gnocchetti med
nordfranske oste
Udskift ricotta med
pont l’everque, gorgonzola med camembert og
parmesan med pavé d’Auge
Gnocchetti med
ost fra Savoie
Udskift ricotta med chevrotin,
gorgonzola med beaufort og
parmesan med tomme
de savoie
Gnocchetti med
baskiske oste
Udskift ricotta med Brebis,
gorgonzola med Etorky og
parmesan med Ossau-iraty
Courgetter med
ost
Udskift pastaen med 3
store courgetter i tern, dampet 8 min.
Se alle de bedste
opskrifter med Ost Pasta Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------