Her serverer vi
hamburgere, som nok skal blive de voksnes favorit. Den stærke gorgonzolaost
giver en helt speciel smag til kødet.
Tid: 30 min, heraf
20 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 2 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg
500 g hakket oksekød
1 dl vand
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
100 g gorgonzolaost
1 spsk olie
* Fremgangsmåde
1. Pil løget og hak
det fint. Bland det i kødet.
Spæd med vand og
tilsæt salt og sort peber.
2. Rør farsen smidig
og del den i fire dele.
3. Laven fordybning
i hver kødportion, læg lidt gorgonzolaost i.
4. Form kødet til 4
bøffer.
Læg dem i et ovnfast
fad og pensl dem med olie.
5. Steg bøfferne i
en 275 °C varm ovn i 10 min på hver side, eller steg dem på en pande.
6. Server bøfferne i
flækkede burgerboller sammen med strimlet icebergsalat, tomatskiver og
løgringe.
Tips: I stedet for oksekød kan du bruge lammekød.
Du kan fint gange portionen op og fryse bøfferne ned enkeltvis.
Så er det nemt at tage det antal ud af fryseren, du har brug for.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------