En farverig og herligt hvidløgsduftende vegetarisk lasagne. Den er ovenikøbet kaloriefattig! Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 1 time,
heraf 30 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
375 g frossen hakket
spinat
1-2 løg
1-2 fed hvidløg
1-2 gulerødder
1 spsk olie
1 ds flåede tomater,
knuste
1 tsk salt
1,4 tsk peber
1 tsk oregano
8-10 lasagneplader
1 dl reven ost
OSTESAUCE:
4 dl mælk
2 spsk hvedemel
½ tsk salt, ¼ tsk
peber
2 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Optø spinaten.
Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl og riv
gulerødderne.
Det går hurtigt med
foodprocessorens riveplade.
2. Opvarm olien på
en pande og svits grønsagerne uden at de tager farve.
3. Hæld tomaterne
ved, lad saucen koge nogle minutter.
Smag til med salt,
peber og oregano.
4. Rør melet ud i lidt
af mælken til saucen.
Bring resten af
mælken i kog, pisk jævningen i i en tynd stråle.
Lad saucen koge 3-5
min.
Smag til med salt,
peber og rør osten i. Rør til den er smeltet.
5. Smør et ovnfast
fad. Hæld lidt ostesauce i bunden.
Dæk med forkogte
lasagneplader.
Læg ostesauce, grønsagsmix,
spinat og lasagneplader lagvis i fadet.
Slut med sauce og reven ost.
6. Bag lasagnen midt
i en 200 °C varm ovn i ca 30 min.
7. Server med blandet salat og godt brød.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta Grønsager eller Lasagne
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------