Grapefrugt med ostemousse er en god og spændende dessert. Skøn grapesmag, en let og luftig ostemousse og cremefraiche og bær på toppen. Det passer perfekt sammen! og det er uden sammenligning
en frisk dessert
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
4 små grapefrugter
1 syrligt æble
200 g hytteost eller
kvark
1 æg
2 dl cremefraiche
4 cocktailbær
* Fremgangsmåde
1. Skær et låg af grapefrugterne
i siksak med en lille skarp kniv.
Skær også lidt af bunden, så frugterne kan stå fast.
2. Tag frugtkødet ud
og fjern hinder og sten.
Skær frugtkødet i små
stykker.
3. Skræl æblet og skær
det i små tern.
Rør hytteosten sammen
med æggeblommen samt saften fra grapefrugterne.
4. Bland grapekødet og
æbleterningerne i.
Pisk æggehviden stiv
og vend den i.
5. Fyld moussen i de
halve grapefrugtskaller og sæt dem koldt.
Pynt med lidt cremefraiche
og et cocktailbær på hver.
Serveres som dessert.
Variation:
Hytteosten i moussen
kan erstattes af tilsvarende mængde flødeost.
Se alle de bedste opskrifter med Citrusfrugter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------