En fin lille forret
som kan forberedes i god tid inden serveringen. Ved spisetid skal den blot
gratineres. Det smager saftsuseme godt. Retten hitter netop nu!
Tid: ca 20 min,
heraf 10 min gratinering. 4 pers.
# Ingredienser
1 spsk smør eller
margarine
1 ds. champignoner i skiver (400 g)
2 skalotteløg
1 dl mager
mayonnaise
1 æggeblomme
1 æggehvide
2 dl reven ost, fx
Danbo
* Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
2. Lad
champignonerne dryppe af.
Svits dem sammen med
finthakket skalotteløg nogle minutter.
3. Fordel blandingen
i 4 portionsforme.
4. Rør mayonnaisen
med æggeblomme og reven ost.
5. Pisk æggehviden
til fast skum og vend den i.
Fordel soufflemassen
over champignonerne.
6. Gratiner retten i
en 225 °C varm ovn i ca 10 min.
Server den straks
som forret. Giv gerne sprøde flutes til.
Tips: I stedet for skalotteløg kan du bruge ½
hakket rødløg og ½ bdt. purløg.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
Se alle de bedste opskrifter med Ost
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------