I Belgien serveres
fantastiske hummertallerkener, ofte med flere krydringer og saucer.
"Parisienne" - fyldet er et udsøgt kulinarisk minde fra Bruxelles.
Tid: 30 min, heraf
5-10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
2 hummere
PARISIENNE-FYLD:
½ løg
1 stilk bladselleri
1 skive hvidt brød,
uden skorpe
1 spsk sherry
1 tsk fransk sennep
et par dråber
Worcestershire sauce
2 spsk reven ost
FYLD:
1 ds. stuvede
champignoner (100 g)
½ tsk knust
rosépeber
10-15 grofthakkede
oliven
1 spsk hakket
persille
2 spsk reven ost
* Fremgangsmåde
1. Flæk hummerne og
læg dem på et ovnfast fad.
2. Pil og hak løget
til det første fyld.
Skær selleristilken
i strimler og smuldr brødet.
Bland alle
ingredienserne, undtagen osten, i en skål.
Fordel blandingen i
2 halve hummere.
3. Bland alle
ingredienserne, undtagen osten, til det andet fyld.
Fordel det i de resterende halve hummere.
Drys osten over.
4. Stil fadet i
ovnen og gratiner ved 250 °C i 5-10 min.
5. Server hummerne
med en grøn salat, gerne blandet med rucolasalat.
Tips: Frossen hummer, som ofte er på tilbud, passer
udmærket når man,
som her, skal fylde
og gratinere den.
Se alle de bedste opskrifter med Hummer og andre Skaldyr
Se også de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------