Maksimalt blikfang, minimalt arbejde og stort set
kaloriefri! Mangler du lidt inspiration? Udforsk
Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 3 min. Kuverter:
6
# Ingredienser
400 g friske hindbær
0,6 dl sukker
5 æggehvider
0,6 dl ekstra sukker
2 spsk flormelis
* Tilberedning
1. Fordel 100 g af hindbærrene jævnt i seks 1,2 dl souffléforme.
2. Hæld resten af hindbærrene og sukkeret i en foodprocessor
og purer dem i 1 minut, indtil massen har en jævn konsistens.
Hæld æggehvider til marengs op i en stor, tør røreskål og
pisk dem med elpisker, indtil der danner sig stive toppe.
Tilsæt gradvist ekstra sukker og pisk godt imellem. Pisk
det, indtil al sukkeret er opløst.
3. Vend forsigtigt de purerede hindbær i marengsdejen.
Varm ovnen op til jævn grillvarme.
Fordel dejen jævnt i hver souffléform til omkring 3 cm over
kanten.
Sæt formene på en bageplade og bag dem under grill i omkring
1 minut, eller indtil toppene er gyldne.
Drys dem med flormelis og server dem straks.
Prøv sammen med:
Forret: Krydrede
tærter
Hovedret: Skaldyrsrisotto
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.