Tykmælk med en fyldig og cremet konsistens. Tykmælk er lavet af sødmælk og piskefløde og er derfor federe og mere afrundet end andre typer surmælksprodukter. Du kan bruge tykmælk til både morgenmad, til dressinger, i
bagværk, og tykmælk er særdeles velegnet til koldskål.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 liter sødmælk
1 dl piskefløde
1 dl kærnemælk
* Fremgangsmåde
Bland sødmælk og
piskefløde og varm det til kogepunktet.
Afkøl blandingen til
ca 25 °C og tilsæt kærnemælk.
Fordel blandingen i
4 tykmælksskåle og lad dem stå lunt til næste dag.
Sæt tykmælken i
køleskab mindst 1 time før serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Mælk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------