Har du ingen ideer
til natmaden? Så har du her vort forslag: frist gæsterne med disse lækre toast.
Få den lette opskrift på disse lækkerier HER
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 12 min. 4 portioner
#Ingredienser
1 dåse (195 g)
tunfisk i olie eller vand
1 løg
1 tsk kapers
½-1 tsk salt
⅛-¼ tsk hvid peber
100 g champignoner
1 spsk friskpresset
citronsaft
1 bundt persille
1 fed hvidløg
2 tomater
100 g gorgonzola
8 skiver formbrød
4 skiver mellemlagret
goudaost
DESUDEN:
bagepapir til bagepladen
* Tilberedning
1. Lad tunfisken
dryppe af og mos den med en gaffel.
Skær løget i tynde
ringe.
Bland tunfisk, løg
og kapers og smag det til med salt og peber.
2. Skiv svampene
fint. Bland dem med citronsaften.
Skyl persillen. Hak
persille og hvidløg fint.
Tern tomaterne.
Bland svampe,
persille, hvidløg og tomater, krydr
med salt og peber.
3. Varm ovnen til 225
°C.
Tern gorgonzolaen.
Fordel
svampeblandingen på 4 skiver brød og
drys gorgonzola over.
Læg
tunfiskeblandingen på resten af brødskiverne og
dæk med en
osteskive.
Læg bagepapir på en bageplade og læg brødene på.
4. Gratiner brødene
i 12 min, eller til de er gyldne og
osten er smeltet.
Tag dem ud og del
dem i trekanter. Server straks.
Tips:
Variation: læg en
bid skinke på brødet.
Dæk med skiver af
fetaost og tomater.
Bland olie med
timian, salt og peber og dryp over.
Gratiner.
Ostesorter som er
gode til gratinering smelter ved høj
temperatur, fx gouda, emmenthaier, gruyere, mozzarella og
blåskimmelost.
Pr. portion: Energi:
Kcal 349 = Iq 1465
Kulhydrat 29 g
Protein 29 g Fedt 13 g (34%) Fibre 3 g
• Hvis du vil have
færre kalorier, skal du vælge tun i vand i stedet for i olie.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter og med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.