Jordbærkoldskål er en skøn dessert med smagen af søde jordbær (evt frosne) blendet med kærnemælk og lidt piskefløde og serveret med kammerjunkere
(4-6 pers.)
# Ingredienser
125 g friske eller dybfrosne jordbær
3 spsk sukker
1 liter kærnemælk
1-2 dl piskefløde
Tilbehør: kammerjunkere
* Tilberedning
Kom jordbær, sukker og 1/3 af kærnemælken i blenderglasset
og
findel det et øjeblik.
Bland det med resten af kærnemælken og piskefløden i
serveringsskålen.
Stil koldskålen koldt til serveringen.
Tips: Jordbærrene kan også moses med en gaffel eller
en elpisker.
Se alle de bedste opskrifter med Koldskål
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.