Sådan laver du kalkun med champignon a la creme. Svampe a la
creme smager himmelsk. Få opskriften på kalkun og svampesauce her.
Tilberedningstid: 45
min. Til 4 personer.
# Ingredienser
4 kalkunfileter
8 tynde skiver bacon
100 g små champignon
1 dl fløde
100 g reven gruyere ost
4 spsk smør
1 spsk cognac
1 spsk hakket
persille
salt og friskkværnet
peber
4 tandstikker
*
Tilberedning
1. Krydr fileterne
med salt og peber på begge sider.
2. Drys ost over
kødet og rul fileterne ind i 2 skiver bacon.
Luk med en
tandstikker.
3. Svits rullerne på
alle sider i smør på en pande.
Tilsæt fløden og 1
spsk vand. Lad det simre i 20 min.
Tilsæt champignon og
lad det koge i 5 min. Hæld cognac i.
4. Portionsanret kalkunrullerne
og spis nye kartofler til.
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.