Her får du Madeleine
i flere spændende udgaver. Fx Madeleine
med pesto, Madeleine med soltørret tomat, Madeleine med rød peberfrugt eller Madeleine
med skinke og pistacienød.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 15 min. Giver 16 småkager.
# Ingredienser
2 æg
50 g smeltet smør
75 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk karry
¼ tsk salt
* Tilberedning
Forvarm ovnen til
180 °C. (ikke varmluft)
Pisk æggene med
smørret i en stor skål,
indtil blandingen
bliver lysere i farven.
Tilsæt mel,
bagepulver, karry og salt.
Rør det godt sammen.
Lad dejen stå 1 time
i køleskabet.
Læg dejen i en
slip-let madeleineform.
Bag den i ovnen 15
min.
Madeleine med
pesto
Erstat smørret med 5
spsk solsikkeolie, og
tilsæt 15 g revet gruyère,
2 spsk pesto og
20 g pinjekerner.
Madeleine med
soltørret tomat
Erstat smørret med 3
spsk olie, og tilsæt
50 g revet picorino
eller parmesan, 50 g soltørrede
tomater skåret i
tern, ½ tsk salt og ½ tsk mild stødt chili.
Madeleine med rød
peberfrugt
Til dejen fra
hovedopskriften tilsættes 50 g saltet smør,
30 g revet ost, 75 g
gedeost og 1 ristet peberfrugt, der
er blevet finthakket
med 2 fed hvidløg og 2 spsk fløde.
Madeleine med
skinke og pistacienød
Til dejen fra
hovedopskriften tilsættes 2 tykke skiver skinke
skåret i tern og 100
g hakkede pistacienødder.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------