En hurtig og uhøjtidelig lille creme, som er udsøgt god at smøre på skiver af fx baguette, medens man venter på maden.
Tid: ca 15 min. 4 pers.
# Ingredienser
3 rødløg
1 bdt. purløg
1 Boursin hvidløgsost
(ca 80 g)
250 g hytteost
1 dl cremefraiche
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
1 tsk paprika
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og hak
dem fint.
Skyl og hak purløget.
2. Mos hvidløgsosten
og bland den med hytteost og cremefraiche.
3. Rør ca 2/3 af de hakkede
rødløg og næsten alt purløget i ostemassen.
4. Smag til med salt,
sort peber og paprika.
5. Drys resten af rødløg
og purløg over som pynt.
6. Lad hver især smøre
cremen på skiver af baguette.
Tips: Cremen er også meget god som tilbehør til stegt
fisk, stegt kød eller grillet.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------