Røræg kan krydres på
mange måder. Krydderurter af forskellige slags passer ekstra fint sammen med æg
og fløde, som er hovedingredienserne i røræg.
Tid: ca 10 min. 4
pers.
# Ingredienser
1 porre
1 spsk smør eller
margarine
1 tsk paprika
6 æg
1½ dl fløde 13%
½ tsk salt
1 spsk hakket dild
1 spsk hakket
persille
1 spsk hakket purløg
300 g røget lammekølle
* Fremgangsmåde
1. Skyl porren og
skær den i fine strimler.
2. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Læg porrestrimlerne i og lad dem stege ved svag varme.
Rør rundt nu og da.
3. Tilsæt paprika og
lad det stege med et minuts tid.
4. Pisk æg, fløde og
salt sammen.
Opvarm det ved svag varme under stadig omrøring.
Røræggene er
færdige, når massen er cremet og tyk.
5. Rør hakket dild,
persille og purløg i.
6. Server det
krydrede røræg til tynde skiver af røget lammekølle.
Giv salat og brød til.
Tips: Røræg kan laves i mikroovn.
Steg løgstrimlerne i fedtstof i en egnet skål.
Tilsæt æggemassen,
tilbered 3-4 minutter ved 750W.
Rør rundt et par
gange undervejs. Krydr som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se flere af de bedste opskrifter med Røget lammekølle
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------