Tynde skiver af
oksekød lagt sammen med fransk sennep og estragon. Det giver en fin og ikke for
stærk smag. Retten er nem og meget lækker
Tid: 25-30 min,
heraf 15 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg
2 squash
3 tomater
1½ dl reven ost
½ tsk salt
4 meget tynde skiver
mørt oksekød (à 125 g)
1½ spsk fransk
sennep
1 tsk estragon
2 spsk finthakket
persille
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
* Fremgangsmåde
1. Pil løget og hak
det fint.
Skær squash og
tomater i skiver.
2. Læg squash,
tomater og løg lagvis i et letsmurt ovnfast fad.
Drys med reven ost og salt.
3. Gratiner grønsagerne
i en 250 °C varm ovn i 5 min.
4. Læg kødskiverne
på et skærebræt.
Bland sennep, estragon
og finthakket persille.
Fordel det over
kødet og fold skiverne sammen.
5. Læg bøfferne på grønsagerne
og drys med salt og peber.
6. Steg det hele yderligere
8-10 min i en 250 °C varm ovn.
7. Server retten med
kogte kartofler eller groft brød.
Tips: Retten kan også laves i mikroovnen direkte på
tallerkenen til en person ad gangen.
Fordel grønsagerne
på en tallerken.
Dæk til og tilbered
ved 750W 2-3 min.
Tag tallerkenen ud og læg kødet på.
Dæk til og tilbered
ved 750W 2-4 min.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------