Verdens bedste omelet opskrift, der samtidig er uhyre enkel.
Se hvordan du laver en lækker omelet på pande, med kalvebrissel. Den smager fantastisk
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 30 min.
# Ingredienser:
1 portion omelet (se
grundopskrift)
Fyld:
250 g kalvebrissel
25 g smør el.
margarine
2-3 spsk hvedemel
1½ dl suppe fra
brislen
ca. 1½ dl fløde
salt, peber,
citronsaft
* Tilberedning:
1. Udvand brislen i
koldt vand ca. 1 time.
Blancher brislen,
dvs. giv den et opkog i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og
kom atter brislen i kogende, letsaltet vand og
lad den koge til den
føles fast 20-30 min.
2. Fjern hinder og
skær brislen i terninger.
3. Smelt
fedtstoffet, rør melet i og spæd med suppe og fløde.
Lad stuvningen koge
igennem og smag til med salt, peber og citronsaft.
Kom
brisselterningerne i stuvningen.
4. Lav en omelet (se
grundopskrift).
Lad omeletten glide
halvt over på et fad, kom stuvningen i, fold den anden side over og server
straks.
Se alle de bedste opskrifter med Æg og Omeletter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.