Let opskrift på pandestegt omelet med laks, stenbiderrogn og
med en flot og velsmagende rød salat. Den
kan tilberedes og serveres opfindsomt.
4 Personer
# Ingredienser
8 æg
100 g revet
gruyereost
Salat:
300 g rød radicchio
/ trevisosalat
½ dl piskefløde
1 spsk dijonsennep
1 spsk rødvinseddike
2 spsk olie
½ bdt. bredbladet
persille
½ bdt. kørvel
salt og peber
Fyld:
350 g laksefilet
uden skind
smør til stegning
150 g stenbiderrogn
1 skalotteløg,
finthakket
1 citron
* Tilberedning
Vask salaten og
slyng den fri for vand.
Bland fløde, sennep,
eddike, olie og hakkede krydderurter sammen og
smag til med salt og
peber. Vend salaten med dressingen.
Skær laksen i
stykker på 3x3 cm. Steg dem rosa på en pande.
Bland æg, salt,
peber og ost sammen.
Steg æggemassen til
tynde pandekager. og skær dem i strimler.
Anret 4 tallerkener
med salat, laks, stenbiderrogn, løg og strimlet omelet.
Dryp med lidt
citronsaft og drys med reven citronskal.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.