Denne grønsagspakkede omelet fremhæver virkelig, hvad en airfryer
kan. Tilpas fyldet ligesom din helt egen omeletbar derhjemme.
Hot tip: Denne omelet vil se færdig ud på toppen, før den er
færdiglavet. Hvis du tager den ud for at folde det, og der stadig er noget flydende
æg på bunden, skal du bare lægge det tilbage i airfryeren i endnu et minut.
1 portion. Forberedelsestid: 5 min. Samlet tid: 15 min. Kalorier
pr portion: 286
# Ingredienser
olie, madlavningsspray
3 store æg
2 spsk mælk
salt og friskkværnet sort peber
3 spsk optøet og godt presset hakket frossen spinat
3 spsk finthakket ristet rød peberfrugt
1 spsk smuldret gedeost
* Tilberedning
1. Sprøjt en rund kageform med madlavningsspray.
Pisk æg, mælk, en stor knivspids salt og et par kværn sort peber
i en mellemstor skål,
og rør indtil det er godt blandet.
2. Hæld æggeblandingen i den forberedte form.
Øverste halvdel af æggeblandingen med spinat og rød peberfrugt.
Overfør formen til en airfryer kurv.
Kog ved 180 °C, indtil æggene lige er stivnet, 6 til 8 min.
3. Fjern formen fra airfryer.
Top grønsager med gedeost.
Brug en spatel til at folde omeletten om fyldet.
Skub omeletten over på en tallerken.
Bekendelse: At lave en omelet på komfuret kan være lidt skræmmende.
Det er ikke umuligt, men lad os bare sige, at det er ret almindeligt,
at en omelet går i retning af røræg.
Gå ind i airfryeren, den idiotsikre måde at lave en perfekt tilberedt
omelet på.
Her er den fyldt med spinat, rød peber og ost til et middelhavs-twist
på morgenmadsproduktet, selvom du selvfølgelig kan tilpasse fyldet til din helt
egen omeletbar derhjemme.
Må vi foreslå sauterede svampe, karamelliserede løg, gruyère
og purløg?
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------