Japansk omelet fyldt med stegte vilde ris, røget olie og sojasauce.
En anderledes og spændende omelet, som smager asiatisk og dejligt.
3 Personer
# Ingredienser
60 g vilde ris
olie
1 majskolbe (evt løse majskerner)
1 bdt. purløg
salt
1 tsk chat marsala eller garam marsala
3 spsk Kikkoman sojasauce
1 dl røget olie (se opskrift)
9 æg
2 dl mælk
* Tilberedning
De rå vilde ris steges i hed olie og kommes på et
fedtsugende papir.
Majs skæres fra kolben og steges i en gryde.
De sprøde ris blandes med majs samt skåret purløg og smages
til
Med salt og marsala.
Rør en dressing af soja og røget olie.
Lav 3 omeletter.
Serveres med rissalaten og den røgede sojasauce.
Husk at stege omeletterne i et par min med et låg på.
INFO: Chaat masala, også stavet chat masala, er en
pulverkrydderiblanding, der stammer fra Sydasien, der typisk bruges til at
tilføje smag. Den består typisk af amchoor, spidskommen, koriander, tørret
ingefær, salt, sort peber, og chilipulver. Garam masala kan erstatte.
Chaat masala anvendelser i indiske frugtsalater lavet med papaya,
sapodilla, æbler og bananer. Chaat masala drysses også på kartofler, frugt,
æggetoast og almindelige salater i Indien.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.