Det er slet ikke svært at lave den krydrede pestosauce, som for mange er en favorit til pastaen.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: 30-35 min. 4
pers.
# Ingredienser
PESTOSAUCE:
1 potte eller 2 dl
blade af frisk basilikum
6 fed hvidløg
1 dl pinjekerner
125 g reven parmesanost
1¼ dl olie
2-3 dl piskefløde
salt og peber
4-6 stk.
kyllingebryst uden skind og ben
2 spsk smør eller
margarine
salt og peber
400 g pasta
reven parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Begynd med
pestosaucen.
Kør basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesanost med 2-3 spsk af olien i
foodprocessoren.
2. Tilsæt resten af
olien lidt ad gangen mens maskinen kører, så du får en tyk sauce.
3. Bring fløden i
kog og lad den koge tyk.
Kom pestoen i og
smag til med salt og peber.
4. Optø de frosne
kyllingestykker efter pakkens anvisninger.
5. Steg dem smukt
brune på alle sider i fedtstoffet. Drys med salt og peber.
6. Kog pastaen efter
posens anvisninger.
Anret den på
tallerkener.
Skær evt.
kyllingestykkerne i skiver og anret dem ovenpå eller server dem hele.
Garner med saucen og
drys med reven parmesanost.
Tips: I stedet for pinjekerner kan du bruge
valnødder.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------
´