Tunfisk er sagen. Med en dåse tunfisk i huset er det nemt at lave en dejlig salat. Bruges tunfisk i olie, kan man blande denne olie i marinaden. Peberfrugt med tunfiskesalat er
godt både som forret og som frokostret. Til 4 personer. Tilberedningstid: 30
min.
# Ingredienser
2 røde peberfrugter
1 dåse tunfisk i olie
3 æg
2 tsk Dijonsennep
1-1½ dl (oliven)olie
citronsaft
salt, peber
frisk eller tørret estragon
250 g ærter
2 stilke blegselleri
persille
* Fremgangsmåde
1. Del
peberfrugterne på langs og tag kernerne ud.
Kog æggene - det ene
skal være blødkogt, de to andre æg skal være hårdkogte.
2. Tag forsigtigt
den blødkogte æggeblomme ud og rør den med sennep.
Rør olien i
dråbevis.
Pres de hårdkogte
æggeblommer gennem en sigte ned i dressingen og smag til med citronsaft, salt, peber
og estragon.
3. Bland ærter og
fintsnittet blegselleri i ¾ af sennepsdressingen og fordel det i
peberfrugterne.
Læg pæne stykker tunfisk over.
Hold noget af tunfisken tilbage og mos den.
Rør den mosede
tunfisk i resten af sennepsdressingen sammen med den hakkede æggehvide fra det
blødkogte æg.
Fordel denne.
blanding i de hårdkogte æggehvider. Drys med persille.
4. Server de fyldte
peberfrugter og æg med flûtes eller kuvertbrød.
Se alle de bedste opskrifter med Tunfisk
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------