Sådan gør skovsyre
sig bedst: blandet med nordsørejer og forårsløg, indsvøbt i en luftig omelet
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
5 æg
2 spsk piskefløde
75 g (1 bundt) skovsyre (evt kørvel)
2 forårsløg
20 g smør
75 g nordsørejer
* Tilberedning
1. 5 æg piskes i en skål, 2 spsk piskefløde
røres i.
75 g skovsyre
skylles, slynges tør og skæres i fine strimler.
Det hvide og det lysegrønne af 2 forårsløg skæres i fine skiver.
2. 20 g smør opvarmes på en slip let-pande.
Kom æggene i og lad
dem hæve, idet panden rystes ved middel varme.
3. Halvdelen af skovsyren, forårsløgene og 75 g
nordsørejer lægges på omeletten.
Rul omeletten sammen
og strø resten af skovsyren over.
Energi pr. portion:
28 g protein, 29 g fedt, 5 g kulhydrater = 388 kcal (1624 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.