Logo

Rejeomelet med skovsyre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejeomelet med skovsyre

 
Sådan gør skovsyre sig bedst: blandet med nordsørejer og forårsløg, indsvøbt i en luftig omelet
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.

 
# Ingredienser
5 æg
2 spsk piskefløde
75 g (1 bundt) skovsyre (evt kørvel)
2 forårsløg
20 g smør
75 g nordsørejer
 
* Tilberedning
1. 5 æg piskes i en skål, 2 spsk piskefløde røres i.
75 g skovsyre skylles, slynges tør og skæres i fine strimler.
Det hvide og det lysegrønne af 2 forårsløg skæres i fine skiver.

 
2. 20 g smør opvarmes på en slip let-pande.
Kom æggene i og lad dem hæve, idet panden rystes ved middel varme.

 
3. Halvdelen af skovsyren, forårsløgene og 75 g nordsørejer lægges på omeletten.
Rul omeletten sammen og strø resten af skovsyren over.

 
Energi pr. portion: 28 g protein, 29 g fedt, 5 g kulhydrater = 388 kcal (1624 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her