Her får du tærte i flere spændende udgaver. Ricotta er et
italiensk mælkeprodukt med fin smag. Det er den perfekte tærte, der kan
serveres året rundt.
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 40 min. 8 personer.
# Ingredienser
20 g smør til formen
200 g ricotta
500 g kvark
3 æg
200 g melis
1 spsk citronsaft
1 dl passionsfrugtpuré
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 160 °C
Smør en bageform (20 cm diameter).
Rør ricottaen med kvark, æg, sukker og citronsaft,
indtil blandingen er let og luftig, men ikke flydende.
Hæld blandingen i formen, og bag den 40 min.
Tag den ud af ovnen, og køl helt af.
Fordel passionsfrugtpuréen over den helt afkølede
cheesecake.
Stil den køligt, til den skal serveres.
Kvarktærte med mango
Udskift citronsaft med 1 tsk vaniljeekstrakt og ricotta med
1 dl
yoghurt og 1 dl cremefraiche, brug kun 400 g veldrænet
kvark.
Dæk tilslut med mangopuré.
Ricottatærte med rosiner
Fremhæv opskriftens søde og salte elementer ved at tilsætte
1 spsk lyse rosiner
udblødt i appelsinsaft.
Ricottatærte med hindbærcoulis
Udskift passionsfrugtpuréen med hindbærcoulis drysset med
vaniljesukker og kanel.
Ricottatærte med ribs
Bland 500 g ricotta, 300 g kvark, 120 g flormelis,
40 g rismel og 3 piskede æg.
Bag det 1 time i vandbad ved 160 °C.
Pynt med flydende ribsgelé samt hvide eller røde rysteribs.
Rysteribs er 100 g ribs og 30 g sukker, der er rystet sammen
og
har trukket lidt.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------