Ostestangen gik sin sejrsgang i 1980'erne. Denne opskrift på
ostestang er tæt på den originale version. Her en variation med et italiensk
inspireret fyld
4-6 pers.
# Ingredienser
4 plader frossen butterdej
1 mellemstort hakket løg
25 g smør
100 g hamburgerryg i fine strimler
100 g revet mild Danbo 30 %
* Tilberedning
Læg 4 optøede plader sammen 2 og 2 i længderetningen, lidt
over hinanden, og
rul dem ud, (12x30 cm).
Svits løget i gyldent smør.
Fordel løg og hamburgerryg på pladerne. Drys med revet ost.
Buk kanterne ind ca. 2 cm hele vejen rundt.
Bag ostestængerne midt i ovnen i ca. 15 min ved 225 °C.
Serveres varme.
Tips: Har du en rest ost i køleskabet, er det en god
ide at rive den, evt. fryse den.
Kan senere anvendes til gratinering, fx over grønsager og
fisk, eller som tilbehør
til supper og spaghettiretter.
Kan også serveres sammen med Salatbar
Se alle de bedste opskrifter med Butterdej
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.