Har du en rest tilovers
fra en kalkunmiddag, er disse varme brød med kalkun, druer og camembert den perfekte
måde at udnytte den på. Du kan også købe færdigskivet kalkunbryst.
Tid: 15-20 min, heraf
8-10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
20 blå vindruer
4 skiver formbrød
1 spsk plantemargarine
1 spsk sennep
4 skiver røget kalkunbryst
100 g camembert
* Fremgangsmåde
1. Skyl og flæk druerne.
Fjern stenene.
2. Læg brødskiverne på
en plade med bagepapir.
Smør dem med margarine
og sennep.
3. Læg en kalkunskive
på hvert brød. Fordel druerne henover.
4. Skær osten i tynde
skiver og fordel dem over kødet.
5. Gratiner brødene ved
250 °C i 8-10 min eller til osten er smeltet lidt ned over druerne.
Tips: I stedet for camembert kan du bruge færdigreven
gratinost.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------