En salt og cremet
fadret med røget sild, porre og dild. Altid lige god at servere som en let
middagsret eller som natmad sammen med brød.
Tid: 45 min, heraf
15-20 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
8 røgede sild
2 porrer
1 spsk smør eller
margarine
1 bdt. dild
2 dl piskefløde
2 spsk rasp
* Fremgangsmåde
1. Rens og fileter
sildene. Fjern så mange ben som muligt.
2. Skær porrerne i
fine strimler og svits dem i fedtstoffet på en stegepande.
Læg det over i et
ovnfast fad.
3. Læg
sildefileterne over porrerne.
Hak dilden fint og
drys den over sildene.
4. Hæld fløden over
og drys med rasp.
5. Gratiner
sildefadet midt i en 225 °C varm ovn i 15-20 min.
6. Server med ristet
brød som en let middagsret eller natmad.
Tips: I stedet for røget sild kan du bruge en anden
røget fisk, fx makrel.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk eller med
Røgede
sild
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------