Luksusudgaven af kartoffelmaden.
I stedet for ristede løg topper vi maden med stegt bacon og sprøde
sommerporrer. Maden er et kæmpe hit ✅
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min.
# Ingredienser
4-8 skiver bacon
4 skiver rugbrød
8 kogte kartofler
smør
salat
Sprøde sommerporrer:
2 porrer
hvedemel
1 dl
vindruekerneolie
flagesalt
Løvstikkecreme:
1 håndfuld løvstikke
1 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
salt og peber
* Tilberedning
1. Snit porrerne
fint, skyl dem godt, og afdryp.
Vend dem i mel.
2. Varm olien i en
gryde, og friter porrerne, til de er sprøde.
Afdryp på et stykke
køkkenrulle.
Drys med salt.
3. Steg bacon sprød
på en tør pande, og afdryp på et stykke køkkenrulle.
4. Hak løvstikke, og
kom den i en blender eller minihakker.
Tilsæt halvdelen af
yoghurten, og kør til en grøn creme.
Vend cremen med
resten af yoghurten og mayonnaise.
Smag til med salt og
peber.
5. Skyl salaten, og
afdryp.
Smør brødet, og anret med salat, kartofler i skiver, løvstikkecreme og bacon.
Top med friterede
porrer.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.