Stave af friske grønsager er lækre som aperitif i stedet for de sædvanlige chips og peanuts. Især hvis du serverer en dip til. Fx som denne med purløg, persille og hvidløg. Den er
hurtigt lavet i foodprocessoren.
Tid: ca 20 min. 4
pers.
# Ingredienser
1 bdt. purløg
1 bdt. persille
1 fed hvidløg
1 tsk vineddike
3 dl cremefraiche
salt og peber
TIL AT DYPPE:
gulerødder i stave
agurk i stave
peberfrugt i stave
blomkål i buketter
* Fremgangsmåde
1. Skyl purløg og
persille og læg det sammen med hvidløget i foodprocessorens skål.
Findel det hele
godt.
2. Tilsæt vineddike
og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Stil dip'en koldt.
3. Rens grønsagerne
og skær dem ud.
Server grønsagerne
med dip 'en til en drink før maden.
Tips: Hvis du fortynder saucen med lidt kærnemælk,
får du en fin salatdressing.
Smag evt. til med lidt chilisauce eller sennep.
Se alle de bedste opskrifter med Dip
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------