Sørg for, at grønsagerne er skåret i lige store stykker i
denne spændende opskrift, så de er færdigstegt samtidigt. Det bliver godt
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min.
# Ingredienser
1 gul peberfrugt, udkernet
1 rød peberfrugt, udkernet
1 gulerod
1 courgette
1 fennikel
1 løg
60 g sukkerærter
2 spsk jordnøddeolie
3 fed hvidløg, pressede
1 tsk revet, frisk ingefær
125 g bønnespirer
2 tsk farin
2 spsk lys sojasauce
1¼ dl grønsagsbouillon
* Tilberedning
1. Skær peberfrugter, gulerod, courgette og fennikel i tynde
skiver.
Skær løget i kvarte, som derefter halveres.
Skær sukkerærterne i skrå skiver for at skabe den største
overflade.
2. Varm olien i en forvarmet wok.
Tilsæt hvidløg og ingefær og lynsteg i 30 sekunder.
Tilsæt løg og lynsteg i yderligere 30 sekunder.
3. Tilsæt peberfrugter, gulerod, courgette, fennikel og
sukkerærter og lynsteg i 2 min.
4. Tilsæt bønnespirer og rør farin, sojasauce og bouillon i
grønsagerne.
Dæmp varmen og lad grønsagerne simre i 1-2 min, eller til de er møre og dækket
af saucen.
5. Hæld retten op på et fad og server straks.
Næringsindhold:
Kalorier 155. Sukker 6 g. Proteiner 4 g. Fedt 12 g.
Kulhydrater 9 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
VARIANT
Brug en hvilken som helst blanding af farverige grønsager i
denne alsidige ret.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.