Logo

Hytteost med muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hytteost med muslinger

 
Hytteost mætter godt og indeholder ganske få kalorier. Da hytteost har en neutral smag, er det nemt at bruge den på forskellige måder.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Gratineringstid: ca 10 min.

 
# Ingredienser
500 g hytteost
1 bdt persille

2 spsk fintklippet purløg
1-2 fed hvidløg

½ tsk salt
½ tsk cayennepeber
1 dåse muslinger på 450 g
8-12 sorte oliven

4 tomater
50 g mager ost

 
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 250 °C.

 
2. Bland hytteost med hakket persille, purløg, knuste hvidløgsfed, salt og cayennepeber.
Kom det i smurte, ovnfaste portionsfade.

 
3. Lad muslingerne dryppe godt af og læg dem på hytteostblandingen sammen med de sorte oliven.


4. Skyl tomaterne og skær et kryds i midten af hver tomat.
Sæt en tomat i hver portionsform.

 
5. Drys osten på og gratiner i midten af ovnen i ca 10 min.

 
6. Serveres straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her